Gran Canaria 138 m²-es PuzzleHome modulház

Listaár: 65. 000. 000Ft + áfa
Külső kész + belső félkész: 44. 000. 000Ft + áfa
Kulcsrakész akció: 62. 000. 000Ft + áfa
  • Kategória: Prémium felszereltség lapostetővel
  • Nettó alapterület: 138 m²
  • Szobák száma: 3
  • Fürdők száma: 3
  • Basic felszereltség ára: 38800000 Forint + ÁFA

EXTRA FELSZERELTSÉG

  • AA energetikai besorolás
  • prémium burkolatok
  • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
  • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés

PuzzleHome tudnivalók

Aki igazán egy minimalista és modern családi házra vágyik, azoknak ajánljuk a Gran Canaria 138 m²-es modulházunkat.

A Gran Canaria 138 m²-es modul mobilház egy bruttó 117 m²-es családi ház, de a galériakialakítások miatt a belvilág nagyobb, mint a külső mérete.

A Gran Canaria 138 elnevezésű típustervünk egy hatalmas nappalival, konyha és étkezővel ellátott otthon, melynek a konyha helyisége felett egy nagy alvó galéria szoba kerül kialakításra, míg külön éjjeli élettérben két igazán nagy méretű szobát valósítottunk meg, melyek mindegyike rendelkezik saját fürdővel, így a lakásban 3 fürdőszoba található mert úgy gondoltuk, hogy a privát téren kívül is elhelyezünk egy "vendég fürdőt".  A két szoba melletti fürdők felett nagy galéria található, mely alkalmas beépített szekrények elhelyezésére vagy külön vendég alvó helyek kialakítására.

A Gran Canaria 138 típustervünkben nagy belmagasságú minden lakórész, mely még a hagyományos építőanyagokból készült családi házban is figyelemre méltó, ám ez a ház két darab PuzzleHome modulház részből áll, tehát bármikor szállítható! A Gran Canaria PuzzleHome moduláris házunk nem igényel alapozást, elegendő csak kavicságyazatra telepíteni. Az épület hegesztett váza és acél szerkezete a Richter skála szerinti 8,5-ös földrengésnek is biztonsággal ellenáll. Cca. 25 tonnás önsúlya elég nagy ahhoz, hogy akár egy 200 km/h-s szélben is biztonságos legyen.

A Gran Canaria modellünk a Tenerife és az Ibiza típusmodell külső vázszerkezetéből készül, viszont belül kisebb változtatásokat végeztünk el. Igény esetén 1 nagy és 2 kis szobás verzióban is gyártani tudjuk a modellt.

A Gran Canaria típustervünk gyártási ideje félkész állapot esetén 2,5 hónap, kulcsrakész megrendelés esetén 3,5 hónap.

Elérhetőségünk:
06-70/790-08-25
Az alábbi e-mail címen küldhet üzenetet:
info@puzzle-home.hu

Alaprajz

Gran Canaria 138 m²-es PuzzleHome modulház